فروشگاه اینترنتی NGK

چگونه شمع‌ خودرومان را چک کنیم؟ (بخش دوم)

بخش دوم چگونه شمع‌ خودرومان را چک کنیم؟

نکته پنجم

شمع را در دوره‌های زمانی مشخص عوض کنید.

شمع‌های کهنه را از روی الکترود آن‌ها می‌توان شناخت. الکترود این گونه شمع‌ها گرد هستند و یا به پایین خم می‌شوند. این امر موجب می‌شود خاموش بشود و یا هنگام استارت زدن با مشکل روبرو باشد، حتی شمع کهنه باعث می‌شود مصرف سوخت خودرو نیز بالا برود. اگر شمع کهنه عوض نشود، می‌تواند به سایر بخش‌های سیستم احتراق نیز آسیب برساند.

نکته ششم

ببیند شمع‌ها آب شده‌اند یا نه؟!

شمع آب شده می‌تواند نتیجه به هم خوردن تنظیم تسمه تایم باشد. عوامل دیگری که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد عبارتند از: وجود مشکل در سوپاپ‌ها، کویل، فشار زیاد بر روی اتاقک احتراق و بنزین نامرغوب. از طرفی، ممکن است شمعی که انتخاب کرده‌اید تحمل دمای کمی دارد و برای موتور خودرو شما مناسب نیست.

نکته هفتم

شمع سالم را تشخیص بدهید.

یک شمع سالم هیچ رسوبی ندارد و نقاط آسیب‌ دیده نیز روی آن به چشم نمی‌خورند. به رنگ شیارهای اطراف بدنه شمع توجه کنید تا متوجه بشوید تحمل گرمای شمع برای موتور شما مناسب است.

هرگونه تغییر رنگ در شیارهای پایینی نشان دهنده آن است که تحمل گرمای شمع بیش از حد کم است، یعنی شمع گرما را به سرعت جذب می‌کند تا احتراق مناسبی صورت بگیرد.

اگر تغییر رنگ در قسمتی صورت گرفته باشد که شیارها به بدنه فلزی متصل می‌شوند، نشان دهنده این است که آستانه تحمل گرما بیش از حد زیاد است. تغییر رنگ ممکن است در قسمت‌های برقی شمع نیز رخ بدهد که نشان دهنده ایراد در این قسمت‌ها است.


یک پاسخ به “چگونه شمع‌ خودرومان را چک کنیم؟ (بخش دوم)”

  1. شهرام گفت:

    باسلام مطالب بسیار خوب ومفید وقابل فهم برای همه می باشد باسپاس

دیدگاهتان را بنویسید

محصولاتی که برای مقایسه انتخاب کردید